6 Mayıs 2011 Cuma

Bebek by Pikkolo'dan Anneler Günü Özel Kreasyonu

    Bebek by Pikkolo markasının kurucusu  Tuba Lüleci Alaçam ile  çok yakın ortak bir dostumuz bulunmakta.Onun sayesinde tanıştığım bu markaya ve ürünlerine en  çok ta firmanın etiğine hayran kaldım.Bir Ar-ge grubu ile birlikte geliştirilen markanın felsefesi ;"sağlıklı hammadde içeren,güvenli,ergonomik,çocuk psikolojisine uygun ve geliştirici,çevresel dönüştürülebilirliği olan ürünleri hizmete sunmak!" İleride (bence çok kısa süre içinde) Bebek by Pikkolo'yu ulusal bir marka haline getirme hedefinde olan Tuba Lüleci Alaçam'ı çocuklara ve Ankara'ya böyle kaliteli bir marka kazandırdığı için tebrik ediyorum.
  0-8 yaş grubu çocuklar için  gerek   kendi ürettiği gerekse dünyaca ünlü markalardan ithal ettiği özenle seçilmiş giyim,mobilya,dekorasyon ve aksesuar ürünlerini bizlerin beğenisine sunmakta olan Bebek by Pikkolo markasının Anneler günü için anne-kızlara çok güzel bir süprizi var.Buradan babalara duyurulur!!!Annelere verilebilecek en güzel hediyelerden birisi  minik kızlarıyla bir örnek giyinme fırsatı olsa gerek:)Ya da kızıyla bir örnek giyinmek isteyen anneler siz de kendinize ve kızınıza bu özel günü unutulmaz kılmak için bir örnek takımlardan hediye edebilirsiniz.Hadi gelin, stil sahibi anneler ve kızları için oluşturulan bu kreasyondan  birkaç parçaya  göz atalım... Ürünlere www.bebekbypikkolo.com adresinden ve Tahran Cad. No:4/A GOP Ankara adresindeki mağazasından ulaşabilirsiniz.
  

2 yorum:

  1. hep anne-kız, baba-oğul da, anne-oğul yahut baba-kız niye yok:)

    YanıtlaSil
  2. :))Çok haklısın!Bir erkek çocuk annesi olarak bu fikir hoşuma gitti!Konuyu ileticem!Mesela polo tshirtler serisi 2 tarafı da mutlu edebilir!

    YanıtlaSil