15 Ekim 2009 Perşembe

Orjinal UGG ile Sahte UGG Botları Nasıl Ayıracağız?


 Malum bugün kış soğuk yüzünü gösterdi,aman kimseden eksik kalmayalım ,bir Ugg'ımız olsun diyorsanız size yardımcı olacağını umduğum bazı bilgiler derledim!Modaya uyalım derken ,sahtelerine boşuna para dökmenin alemi yok diyenlerdenseniz işte size orjinal Ugg'ları sahtelerinden ayırma rehberi...


1- Sahte Ugg'ların kalıpları daha büyük ve kaba.
2. Renkleri çok farklı. Sahte Ugg'ların renkleri daha koyudur.
3. Biri % 100 kuzu derisinden diğerinin maddesi ise belirsiz.
4. Sahtelerinde herhangi bir etiket yok.
5. Orjinal Kutunun dışında mutlaka etiketi bulunmakta.
6-Bazı satıcılar içerisine UGG amblemli toz torbası koymakta, bu torba Orijinal Ugg kutularında yoktur.
7-Herkesin de bildiği gibi sahtesini ayırt etmenin en kolay yolu UGG Australia yazılı arka etikettir.

Bu arka etiket rengi chestnut da koyu kahve, sand ve Chocolate 'da beyaza yakın krem renk, black 'te siyah renkte, grey 'de ise krem renklidir.

8-Sahte ugg botlar çok fazla hafiftir, ama gerçek Ugg botlar çok hafif değildir.

9-Sahte ugg botlar çok daha yumuşak olup, bir süre giydikten sonra çok kötü bir hal almaktadır.


***Belgeler sizi yanıltmasın Orijinal kutu içerisinden çıkan garanti belgesi ve kullanım kılavuzunun birebir kopyası İstanbul üretimlerinin içerisinden de çıkmaktadır.
 Hollywood'un da gözdesi olan ve  kerpiç ev misali yazın serin, kışın sıcak tutan bu mucizevi :P botlardan edinmek isterseniz yukarıdaki maddeleri göz önünde bulundurun derim .
 Bu sezonun modelleri klasik Ugg'ların haricinde tüylü ve ponponlu!Benim favorim ise hala Classic  Ugg Bronze modeli.Ugg'ları hemen her kıyafetinizi altına kullanbilirsiniz,ancak hakkını vermek isterseniz yırtık skinny jeanlerin altına giymenizi tavsiye ederim.
 
  Bebişlerinize Ugg giydirmek istiyorsanız Ugg tarzı botların mini minilerini Mothercare mağazalarından 39 tl.'ye temin edebilirsiniz,benden söylemesi:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder